Опознай родината си, за да я обикнеш е казал Щастливеца Алеко

...
Опознай родината си, за да я обикнеш е казал Щастливеца Алеко
Коментари Харесай

20-те най-фотогенични места в България, които всеки от нас трябва да посети поне веднъж

„ Опознай родината си, с цел да я обикнеш ”  е споделил Щастливеца Алеко за страната ни.

Точно тъй като считаме, че България е изпълнена с голямо многообразие от вълшебни кътчета , които имат какво да ни покажат, да ни заинтригуват, да ни пленят и накарат да ги обикнем, взехме решение да Ви организираме една въображаема разходка из нея.

Нина и Ели Александрови споделят изчерпателна инфмормация с увлекателен тон за вълнуващи български направления. За повече информация можете да ги последвате в .
 7 туристически обекта, които е неразрешено да снимате и публикувате в Инстаграм  7 туристически обекта, които е неразрешено да снимате и публикувате в Инстаграм  7 туристически обекта, които е неразрешено да снимате и публикувате в Инстаграм  7 туристически обекта, които е неразрешено да снимате и публикувате в Инстаграм
Паметника Бузлуджа

Не бихме могли да приключим този лист без да включим това безусловно Инстаграм-перфекто място. Построена от народа и за народа паметника Бузлуджа е оставен да се разрушава, посещаван единствено от търсещите рискови прекарвания и фотографите. Надяваме се откровено, че някой ден ще забележим тази прелестна постройка реставрирана.

Стобските Пирамиди

Предлагащи извънредно лесна и приятна разходка, Стобските Пирамиди са едно от новооткритите обичани места на България. Формирани с разследване на ерозия пирамидите съставляват причудливи форми, които елементарно разсейват съзнанието от злободневните грижи. 

Крайдунавския парк, Видин

Често се майтапим, наричайки северозападна България северозападнала. Когато обаче човек попадне в крайдунавския парк във Видин мнението внезапно се трансформира.

Вижте в галерията и останалите предложения за места, които наподобяват отлично в квадратче за Инстаграм (и не само):
 20 Инстаграм-перфектни места в България  20 Инстаграм-перфектни места в България  20 Инстаграм-перфектни места в България  20 Инстаграм-перфектни места в България
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР